Den största resan hittills

Inlärningskurvor är helt enkelt något jag erfar varenda gång jag bestämmer mig för att lära mig mer om ett specifikt ämne, oavsett om det är något jag redan påbörjat förut eller om det är ett helt nytt intresseområde.

Välkomna till bloggen som är början på en resa som jag har haft i åtanke i ca 10 år nu. Just nu börjar jag enkelt och lägger upp saker när jag känner för att skriva om dem eller om det är något som jag vill kunna återkomma till vid ett senare tillfälle.

Tanken med bloggen är inte bara att det kanske dyker upp något intressant för de som läser, utan också att jag kan skapa ännu en databas (utöver Evernote, Google Drive och Youtube) som jag kan använda mig av för att följa mina egna tankegångar, inspirationskällor och inlärningskurvor. Inlärningskurvor är helt enkelt något jag erfar varenda gång jag bestämmer mig för att lära mig mer om ett specifikt ämne, oavsett om det är något jag redan påbörjat förut eller om det är ett helt nytt intresseområde. Några exempel på aktiva intresseområden just nu är minnestekniker, matematik, marknadsföring, fighting, copy writing, försäljning, bloggande, författarskap, mäta mitt egna lärande m.m.

Bloggen kommer eventuellt kopplas till alla delar av mitt liv och som det ser ut nu kommer lärandet vara den gemensamma nämnaren för alla intresseområden, och livserfarenheter överlag. För hur jag än levt mitt liv har 4 saker alltid varit livsviktiga sen jag blev medveten om dem och det är optimismen, nyfikenheten, utmaningen och lärdomen. De fyra beståndsdelarna har gjort att jag har vänt helt omöjliga situationer till fördelar och styrkor på mina äventyr. Om det visar sig att ett annat ord kan sammanväva mitt liv ännu bättre än lärande, så kommer det att bli det nya ledmotivet.

Jag tror jag stannar där, men i slutändan är det enda som går att förvänta sig att jag kommer att skriva om många olika intressen och utmaningar, skriva provokativa texter såväl som ifrågasättande texter m.m. Och allt annat som intresserar mig för stunden eller som intresserar mig långsiktigt. Det här är min värld.

Jag är Kudakwashe Mtema.
Vem är du?

Tills nästa gång,
Sinnesro

Hi there! Do you have any thoughts you want to share?