Dagboksinlägg – Ännu en dröm att fullfölja

Jag har haft planer på att skriva böcker i minst 20 år och inte agerat på den drömmen fastän den varit tydlig. Direkt efter att jag började läsa i boken har jag skrivit varje dag. Snart 14k ord. Gått en vecka snart.

Första versionen skrevs 20170130 på Facebook 

TL:DR
Läs bokens sammanfattningar mha din favoritsökmotor och se vad du själv tycker. Oavsett vad du tycker så har boken varit en väldigt viktig pusselbit i mitt kreativa liv. Här är några take aways:

  • Se till att följa ditt hjärta. För rätt som det är slutar det dunka.
  • Se till att njuta av livet medan du kan genom att göra det du vill, oavsett vad andra säger/tycker att du ska göra.
  • Desto större rädslor du känner inför drömmen, desto viktigare att agera på den oavsett vad det är.
  • Bara du kan ta ansvar för ditt liv! Och livet är kort. Eller hur, Jussi? 🍻💘👑

War of Art 1

The War of Art är en bok för Alla människor som vill förändra saker i sina liv. Det är inte bara en bok för konstnärer. Principerna gäller alla delar av livet, ifall du kan koppla det du lär dig till andra livsområden. För mig är det en vana för att jag har gjort det så länge. Och det är inte heller ännu en värdelös självhjälps bok fylld med trötta klichéer. Den här boken e tung. Särskilt om man själv redan brottats med sitt egna Motstånd otal gånger utan att veta om det!

Jag har haft planer på att skriva böcker i minst 20 år och inte agerat på den drömmen fastän den varit tydlig. Direkt efter att jag började läsa i boken har jag skrivit varje dag. Snart 14k ord. Gått en vecka snart. Skiter fullständigt i resultatet och njuter för fullt av att följa hjärtats väg vart det än leder mitt skrivande. Och precis som allt annat i livet är skrivandet en kamp, men vilken skillnad i livskvalité. Vilken skillnad i personlig utveckling när jag tar mig an ett större hinder än något annat jag hittills gjort tidigare. Och jag har hunnit uppfylla en hel del drömmar innan detta. Finns fler drömmar, men jag stressar inte. Hellre ha för många än för få 💣💥😎👍.

De flesta människor dör utan att dela med sig av sina berättelser. Jag tänker inte vara en utav dem. Samtidigt är jag fullt medveten om att plötsligt dör när vi dör. Det är en självklar del av livet. Så om jag dör innan jag e klar berättade jag iaf att jag kom igång till slut haha!

Ps. Att berätta vad jag skriver om är helt irrelevant. Jag ska bara se till att jag gör allt jag kan för att fortsätta skriva och lägga energi på det som är viktigast; Göra jobbet och sprida budskapet vidare, snarare än mata mitt ego.

Ta hand om er!

Sinnesro,
Kram Kuda

Hi there! Do you have any thoughts you want to share?