Notis – Problem med formatet (Löst)

Lösningen är att använda Paragraph på all text så att den formateras enligt WP.

Har ett irriterande problem med mellanrummet mellan stycken. Problemet uppstår i vissa inlägg. Tills jag har löst det kommer de att se skeva ut. Det stör mig då jag gillar att ha ett specifikt upplägg, men jag slutar inte lägga upp grejer för det. Alla inlägg med problemet läggs in i -Enter kategorin för att underlätta felsökningen när jag väljer att ta tag i skiten. Tills dess ber jag Sinnesrobönen medan jag prioriterar att lösa viktigare problem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s