41 Frågor – En personlighet

Jag blir sedd som den som inte förstår när min förståelse har ett helt annat djup som många andra inte ens kan föreställa sig. Jag tänker inte efter för att jag är osäker. Jag tänker efter för att lägga till nya variabler i mitt system av principer. När den väl är satt behöver jag inte tänka kring det beslutet eller andra liknande beslut igen förrän nya variabler dyker upp.

Notis: Ett stort tack till Samuel för länken! Den förändrar allt.

Detta är ett väldigt intressant test för människor som verkligen är intresserade av psykologi och filosofi. Så inget, “vilken skotyp är du som kändis?” skitsnack! Ja, det är klart jag överdriver. Annars är det ju inget kul ahaha.

Jag tillhör 1% av populationen på denna planet. Inte konstigt att jag känner att det är viktigare att vara utanför massorna. Kunna göra min grej. På mina villkor. Jag blir sedd som den som inte förstår när min förståelse har ett helt annat djup som många andra inte ens kan föreställa sig. Jag tänker inte efter för att jag är osäker. Jag tänker efter för att lägga till nya variabler i mitt system av principer. När den väl är satt behöver jag inte tänka kring det beslutet eller andra liknande beslut igen förrän nya variabler dyker upp. Trots att jag får skit för det, då det inte finns någon mening med att förklara det för människor som är ointresserade och som redan vet bättre, så känns det ändå inte konstigt att jag älskar livet ännu mer pga det heller. 

I see fake people
Hahah. Live and learn!

Här är mitt resultat. Jag kan utan tvekan säga att jag har tänkt på 10 utav de yrken som faktiskt rekommenderas. Och flera utav dem har jag som eventuella yrken på min framtidslista. Men det som fascinerar mig mest är hur mycket av de yrkena jag har inkorporerat i mina projekt och i mitt liv.

Om någon annan får ett liknande resultat och är en INFJ-personlighet så kan jag rekommendera denna sida för intressant läsning. Stämde in på mig något enormt. Särskilt på punkter som jag inte skulle dela med mig öppet om, ifall jag inte verkligen litade på personen. Integritet, kontroll, omtanke, på egna villkor, hemligheter är bara några av de riktigt klockrena beskrivningarna av min personlighet. Sen är det ju självklart så att människan sträcker sig längre än orden som bara är symboler, men det betyder inte att testet inte är den största aha upplevelsen jag någonsin har upplevt. Och jag har upplevt många som varit stora. Det är därför nyfikenhet är så jäkla underhållande. Tills nästa gång, lycka till på testet!

Personality-profile-mbti-personality
En Vänner med visioner throwback. När paranojan styrde hur jag använde social media för fullt.

Sinnesro

Hi there! Do you have any thoughts you want to share?